Letní noc setkání srdcí, Jeseník

19.07.2013 17:00

Letní noc

 

Tato pozvánka vznikla na základě požadavku ze vzpomínek loňské letní noci.

Je a bude jiná :-). Je určená stejně tak mužům,  jako ženám :-).

Pozvání vede k vyššímu vědomí našich srdcí a rozhodla jsem se pozvat i Iva Halkociho www.ivohalkoci.cz, muzikanta, ktrého stojí za to potkat na cestě k naslouchání srdce skrze hudbu.

Naslouchání uvniř i vně. Nádherný program spojený s živou energií hudby, barev... se dotkne srdce a možná rozjasní i směr, kudy dál jít. Naše vědomé srdce je naše potřeba i pravda nám často skrýtá a zde je pozvání na dotek možného bytí i jinak :-).

Je to pozvání a ty to čteš ...jak se cítíš ? Zkus dovolit rozhodnout za Tebe své srdce, ne rozum...jen se nadechni a s výdechem uvolni celé své tělo a nachvíli přenes pozornost do oblasti srdce a vnímej, možná Tě překvapí, co ucítíš a je na Tobě, jak s tím naložíš :-).

Za nás oba se těšíme

Proces noci a meditaci, jak ji možná neznáš Tě pohladí a zavede zpět do míst nádherného bytí .

 

Kdo, co, jak a kde :-) :

Alkron III. patro (Taneční studio LB)
19.-20.7. 2013
Od 17 hodin (předpokládaný konec technik cca 24 hod.-02 hod. ...podle skupiny :-). )

Ráno společné probuzení do meditace, snídaně, sdílení a závěr :-).

Program:
Zpívání manter
Osho meditace
Dotek srdce
Půlnoční masala !
Dotek barvy, hudby,
pohybu i meditace
Lektor: Andrea Heckelová a Ivo Halkoci ( více o Ivovi na www.ivohalkoci.cz )
Cena 600,-
V ceně je zahrnuto malé občerstvení (PŮLNOČNÍ MASALA OD HANKY!), možné přespání (na vlastím pelíšku, doneseném ze svých domovů), sprchy, možnost využití lednice, ev. kuchyňky...

Co se sebou :
Deku, šátek na oči! ( proč...čti v rubrice Osho meditace :-) ), hrníček, vrstvený oděv, ( náhradní oděv dle vlastní potřeby), ručník, hyg. pořeby, v případě nocování ve společném prostoru na podlaze něco, v čem můžeš spočinout (tedy pelíšek), např. teplé ponožky...milou náladu. Ženy mohou přibalit sukni (ale nemusí). Muži pak pohodlný lehký oděv :-)
DĚKUJI TANTRICKÝM KNĚŽKÁM ZA POMOC S ORGANIZACÍ. OBČERSTVENÍ OŽIVÍ JEJICH DOMÁCÍ VÝROBA NAPŘ. CHLÉB  :-).
Volat je možné na 602588541 (opět prosím o trpělivost, zavolám zpět, jakmile to bude možné a někdy je to až za pár dní :-).
Nebo pište na mail: andrea@heckelova.cz
Ivo je umělcem i cestovatelem, jehož z jednou meditačních návštěv byla Puna. Osho centrum, kde hrál na Oshových slavnostech :-). Více o Ivovi na www.ivohalkoci.cz
Příjemné letní dny a nádherný i dnešní  den přeje Andrea :-)